rasa itu

10:33 AM 29 Comments A+ a-

Alhamdulillah dah selesai semua site.. karnival jalurlebar untuk kali ni pon dah habes.. takde lagi dah guwa bizi terkejar sana-sini.. hidop pon kembali normal --- hanya pegi keje --- balik keje.. dok dalam ofis hadap komputer dan manusia² seperti sebelumnya.. 



dan guwa sangat syahdu bila Incik Boss guwa sendiri adelah silent reader diary kecil guwa selama ni.. macam yang guwa dah tulis dalam Grand Finale sebelum ni guwa memang tak cukup kuat untuk pandang Incik Boss on his final speech, so memang guwa tak mampu pandang.. hentian terakhir kamiorang masa tu di Petronas Sungkai.. ditemani pulak dengan titisan hujan.. seolah² mengerti rasa sebak -- syahdu guwa pada masa tu.. kawan² laen pakat bagi ucapan untuk Incik Boss, guwa tak mampu mengeluarkan kata² .. 

sesungguhnya guwa memohon ampun dan maaf pada Incik Boss kerana tak mampu menzahirkan kata² untuk diungkapkan.. Terima kaseh untuk segalanya.. banyak sebenarnya nak diucapkan tapi airmata mendahului segalanya.. tapi guwa yakin, Incik Boss memahami rasa itu

insyaAllah ukhwah yang dah terjalin akan kita pastikan kekal selamanya.. macam Optimus Prime cakap :


“..Our races united by a history long forgotten and a future we shall face together. I am Optimus Prime and I send this message so that our past will always be remembered. For in those memories, we live on…” – Optimus Prime

dimana pon kita, apa pon yang kita buat, our relationship will remain. insyaAllah :)
*guwa nampak je macam gengster tapi hati tisu sebenarnye.. kehkehkeh

29 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Hafizin Jamil
AUTHOR
December 08, 2012 delete

akhirnya..mesti rasa lega je kan.. :D

Reply
avatar
Iffah Afeefah
AUTHOR
December 08, 2012 delete

rindu je kan kenangan lama

Reply
avatar
December 08, 2012 delete

huhuhu. dah selsai :)

Reply
avatar
boni kacak
AUTHOR
December 08, 2012 delete

alahai...saya pulak yang rasa sedih ni...

Reply
avatar
AtieAbid
AUTHOR
December 08, 2012 delete

PJK tak banyak takpe. jangan banyak tapi sumbangan untuk komuniti kurang.

Reply
avatar
wantie
AUTHOR
December 09, 2012 delete

Amboi... ada silent reader. Eh bos akak tak nak jadi silent reader ke?

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
December 09, 2012 delete

tu lah akhirnya smua dah setel :D

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
December 09, 2012 delete

hermm tu lah Iffah.. KENANGAN mmg akan dirindui lah :)

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
December 09, 2012 delete

huhu Alhamdulillah selesai dah :)

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
December 09, 2012 delete

Boni plak yg rasa sedih..hukhukhuk

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
December 09, 2012 delete

PJK under P1 Wimax mmg x byk la Atie..
tp Alhamdulillah setakat ni komuniti
mmg berpuas hati lah dgn perkhidmatan :)

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
December 09, 2012 delete

errr tah2 Bos akak pon silent reader blog akak,
cume akak je x tahu kot kak.. hehe

Reply
avatar
Fendy
AUTHOR
December 09, 2012 delete

silent reader...best la...

Reply
avatar
siti kektus
AUTHOR
December 09, 2012 delete

tak de lah rasa bz2 dah lepas ni.
tak pe, kang lain tahun ada lagi kan. :)

Reply
avatar
Tihara
AUTHOR
December 09, 2012 delete

as salam

wahh ada silent reader.. :)

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
December 09, 2012 delete

jadi double best sebab dia Boss..
pastu jd silent reader for about
two years.. perhhh =P

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
December 09, 2012 delete

tak bizi dgn Karnival dah pasni..
maybe bizi dgn program laen
plak.. hehe

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
December 09, 2012 delete

Assalam alaik..
eheee =P

Reply
avatar
anisz hasniza
AUTHOR
December 09, 2012 delete

akak,kekalkan momentem-momentem nih..heheheheh kata Incik Bos...

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
December 10, 2012 delete

hamboii..incik boss jd silent reader, mesti dia terharu bce entry2 kak ana kan. Alhamdulillah semua da setel ye :)

Reply
avatar
Syazana Zainn
AUTHOR
December 10, 2012 delete

incik bos pon pandai baca blog ye.hikhik

just keep in touch for both of you :D

Reply
avatar
naF1s
AUTHOR
December 10, 2012 delete

cik anisz a.k.a najwa latif - yer betul tuu

anamizu - sekrg program dh habis...takde lg momentem kerja bersama saya...yang harus dikekalkan sekrg ialah momentem utk ukhuwah sesama team PJK P1... we have gone thru a lot together.. make sure these experiences and moments shall bind us together for our lifetime.. Ukhuwah kita hanya terputus saat kita pergi meninggalkan alam ini..Selagi hayat masih dikandung badan, selagi itu kita akan remain sebagai the original team PJK P1, regardless kemana sahaja haluan hidup yang bakal dilalui oleh setiap orang nanti.... :) U guys will always be in my prayers.

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
December 10, 2012 delete

tu lah pslnye Linda.. k.ana baru tahu je Incik Boss k.ana
rupenye selama ni rajin dok baca diary kecik k.ana nih =P

Alhamdulillah semua dah setel.. skang dah boleh fokus
utk kumpul duit demi masa depan.. kehkehkeh

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
December 10, 2012 delete

hehe moga2 camtu lah Syazana.
Terime kaseh =D

Reply
avatar
anamizu kaito
AUTHOR
December 10, 2012 delete

hemm tu lah Anisz.. skang nih nak kena
kekalkan momentum2 ukhwah tu lah =)

Reply
avatar
Phat
AUTHOR
December 12, 2012 delete

beres dah semua ye hehe

Reply
avatar
Edy Fee
AUTHOR
December 13, 2012 delete

siap hujan2 lagi..perghhhhh syahdunya...

Reply
avatar
AtieAbid
AUTHOR
December 16, 2012 delete

itu yang terbaik..!! cayalah..!!
dan yg paling penting keikhlasan tu kan. :)

Reply
avatar