Sepuluh Hari Cabaran | Day #10

9:40 PM 10 Comments A+ a-

10 Days Photo Challenge
Day 10 : A photo that makes you smile
Kalau bab photo makes me smile memang aku pilih si budak faiz ni lah.. Sesiapa yang follow dia kat instagram memang tawu lah perangai sengal dia dengan karakter-karakter kelakar plus dengan dialog komik sengal dia tu.. Memang rasa nak tampar laju-laju je bila tengok dan baca hasil nukilan si faiz ni hahaha !  Weyhh Faiz aku pun @VillagePeople gak ! hahaha



10 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Jari Manis
AUTHOR
September 29, 2014 delete

ahahaha mmg kelakar buat akak tergelk ngan pic nih

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 29, 2014 delete

Ana mmg seriyes tak pernah tak gelak tengok instagram budak faiz ni kak hehe

Reply
avatar
acik idah
AUTHOR
September 30, 2014 delete

wakakakaka... sengaalll...! :D

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 30, 2014 delete

memang sengal die nih acik idah hehe

Reply
avatar
September 30, 2014 delete

kak ana, best lak komen kt blog akak ni. macam smooth gila. ni sempena nak raya haji ni. hehe

Reply
avatar
Syazana Zainn
AUTHOR
October 03, 2014 delete

Haha faiz Sengal!!!
Kite pun follow bdk ni :p

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 06, 2014 delete

best ek? hehe tapi tu lah blog masih ada problem sobss sobss

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 06, 2014 delete

tu la sengal betol la si faiz nih =P

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
October 06, 2014 delete

hehehe Kak Nis !!! hehe

Reply
avatar