Sepuluh Hari Cabaran | Day #10

10 Days Photo Challenge
Day 10 : A photo that makes you smile
Kalau bab photo makes me smile memang aku pilih si budak faiz ni lah.. Sesiapa yang follow dia kat instagram memang tawu lah perangai sengal dia dengan karakter-karakter kelakar plus dengan dialog komik sengal dia tu.. Memang rasa nak tampar laju-laju je bila tengok dan baca hasil nukilan si faiz ni hahaha !  Weyhh Faiz aku pun @VillagePeople gak ! hahaha



10 comments:

  1. ahahaha mmg kelakar buat akak tergelk ngan pic nih

    ReplyDelete
  2. Ana mmg seriyes tak pernah tak gelak tengok instagram budak faiz ni kak hehe

    ReplyDelete
  3. wakakakaka... sengaalll...! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sengal die nih acik idah hehe

      Delete
  4. kak ana, best lak komen kt blog akak ni. macam smooth gila. ni sempena nak raya haji ni. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. best ek? hehe tapi tu lah blog masih ada problem sobss sobss

      Delete
  5. Haha faiz Sengal!!!
    Kite pun follow bdk ni :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la sengal betol la si faiz nih =P

      Delete