Air Liur Meleleh

   
 

Walaupun ia hanya sekadar roti, tetap membuat ayaq lioq aku meleleh. Comel gila roti! Nak makan pon sayang kalo cenggini rupa rotinya. Aku sibuk tengok-tengok idea kreatif kat page Kreatif Lifestyle pastu terjumpa album roti kiut miut ni. Sambil-sambil cari idea nak bagi ape untuk hantaran bertunang anak jiran aku 30 Ogos nanti. Kalo ikot rajin, nak cuba buat benda-benda kiut cenggini tapi kalo ikot malas, nak beli aje terus kikikiki =P


41 comments:

  1. Alahai, cute miutnye.. Syg nak makan..")

    ReplyDelete
  2. Alahai, comelnya! Kalau macam ni rupanya, memang tak makan la. Sebab sayang sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasalnye Farah. comel sangat hehe

      Delete
  3. yang kucing tu xsampai hati nk makan... kalau nk makan nak makan yang katak tu..hahahaha nomm..nom..nommm...~

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. eleh yeke tu SS x sampai ati nak makan? hehehe

      Delete
  5. ya Allah comelnya la.... sayang nak makan kalau gini. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la mmg sayangnya rasa nk makan hehehe

      Delete
  6. Kalau aku memang tak makan laa jawabnya, simpan buat perhiasan dlm almari kaca je sbb comel sangat...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn simpan sgt cEro. bersemut karang. ANTman bawa geng attack roti comel tu hehehe

      Delete
  7. ala sayangnye nk makan benda comel camni.. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la sygnye rasa nk makan benda comel cenggitu hahaha

      Delete
  8. ape kena kiut sgt niiii,hadei

    betul3,nk mkn pun tak sanggup hahaha

    ReplyDelete
  9. ape kena kiut sgt niiii,hadei

    betul3,nk mkn pun tak sanggup hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha sampai dua kali drop komen. mmg comel sgt lettew hahaha

      Delete
  10. Alahai comelnya, roti yer ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah Zumal tu semua roti hehe

      Delete
  11. first time nampak roti cam ni.Cute cam tuan punya blog. Terbaik.

    Sign: Abi was here,
    Lawati e-komuniti bola sepak
    http://mysoccercommunity.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. first time org komen kata roti cute mcm tuan punya blog.
      ehem~ mcm la pernah tuan blog ni cute ke idok kikiki =P

      Delete
  12. Alololo...comel nya. Jadi tak sampai hati pula nak makan benda2 kiut gini

    ReplyDelete
  13. Alololo...comel nya. Jadi tak sampai hati pula nak makan benda2 kiut gini

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la sbb dia kiut sgt rasa mcm x smpai ati nk mkn

      Delete
  14. Replies
    1. tu la psl nye kak. ana pon x smpai ati nk makan.

      Delete
  15. assalamualaikum,
    Saya jual iphone,samsung,oppo dan powerbank.
    jemput singgah blog saya http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ig saya @nurnasuha96_

    whatsapp : +60196117811

    ReplyDelete
  16. Meaw meaw so comel. Kalau dah lapar sangat, eizz makan je semua. Hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo dah lapar sgt x pedulik dah ye dak eizz? hahaha

      Delete
  17. alaaaa...xsmpai hati nk makan....comel sgt....heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasalnye Deanna. hehehe

      Delete
  18. Kenapa comel sangat nie T_T
    Nie bukan air liur jer meleleh. Airmata pun ikut meleleh leleh. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. air lior + air mata + air hidong semua lah meleleh skali hahaha

      Delete
  19. Comellllll! Klu dapay kat akak, akak pandang je lah. Kiut sangat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak Farrah memang pakar buat benda2 cecomel. cer akak buat nanti hehe

      Delete
  20. Replies
    1. cute mcm ana ke mcm akak JM? hehehe

      Delete