Air Liur Meleleh

10:16 AM 41 Comments A+ a-

   
 

Walaupun ia hanya sekadar roti, tetap membuat ayaq lioq aku meleleh. Comel gila roti! Nak makan pon sayang kalo cenggini rupa rotinya. Aku sibuk tengok-tengok idea kreatif kat page Kreatif Lifestyle pastu terjumpa album roti kiut miut ni. Sambil-sambil cari idea nak bagi ape untuk hantaran bertunang anak jiran aku 30 Ogos nanti. Kalo ikot rajin, nak cuba buat benda-benda kiut cenggini tapi kalo ikot malas, nak beli aje terus kikikiki =P


41 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Puan Wawa
AUTHOR
August 22, 2015 delete

Alahai, cute miutnye.. Syg nak makan..")

Reply
avatar
Farah
AUTHOR
August 22, 2015 delete

Alahai, comelnya! Kalau macam ni rupanya, memang tak makan la. Sebab sayang sangat.

Reply
avatar
amir zahari
AUTHOR
August 22, 2015 delete

yang kucing tu xsampai hati nk makan... kalau nk makan nak makan yang katak tu..hahahaha nomm..nom..nommm...~

Reply
avatar
August 22, 2015 delete

x sampai ati nak makan!

Reply
avatar
August 22, 2015 delete

ya Allah comelnya la.... sayang nak makan kalau gini. hehehe

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
August 23, 2015 delete

Kalau aku memang tak makan laa jawabnya, simpan buat perhiasan dlm almari kaca je sbb comel sangat...hehehe

Reply
avatar
Ezy Loy
AUTHOR
August 23, 2015 delete

ala sayangnye nk makan benda comel camni.. haha..

Reply
avatar
Anak IbuAyah
AUTHOR
August 23, 2015 delete

ape kena kiut sgt niiii,hadei

betul3,nk mkn pun tak sanggup hahaha

Reply
avatar
Anak IbuAyah
AUTHOR
August 23, 2015 delete

ape kena kiut sgt niiii,hadei

betul3,nk mkn pun tak sanggup hahaha

Reply
avatar
Dunia Zumal
AUTHOR
August 23, 2015 delete

Alahai comelnya, roti yer ^-^

Reply
avatar
abi
AUTHOR
August 24, 2015 delete

first time nampak roti cam ni.Cute cam tuan punya blog. Terbaik.

Sign: Abi was here,
Lawati e-komuniti bola sepak
http://mysoccercommunity.com

Reply
avatar
August 24, 2015 delete

Alololo...comel nya. Jadi tak sampai hati pula nak makan benda2 kiut gini

Reply
avatar
August 24, 2015 delete

Alololo...comel nya. Jadi tak sampai hati pula nak makan benda2 kiut gini

Reply
avatar
August 24, 2015 delete

nak mkn pun xsmpi hati

Reply
avatar
Syah
AUTHOR
August 24, 2015 delete

assalamualaikum,
Saya jual iphone,samsung,oppo dan powerbank.
jemput singgah blog saya http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

ig saya @nurnasuha96_

whatsapp : +60196117811

Reply
avatar
August 25, 2015 delete

Meaw meaw so comel. Kalau dah lapar sangat, eizz makan je semua. Hahahaha

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
August 25, 2015 delete

comelnyaaa lahaii

Reply
avatar
Deanna Morni
AUTHOR
August 26, 2015 delete

alaaaa...xsmpai hati nk makan....comel sgt....heheheh

Reply
avatar
August 27, 2015 delete

Kenapa comel sangat nie T_T
Nie bukan air liur jer meleleh. Airmata pun ikut meleleh leleh. Haha

Reply
avatar
Farrah MF
AUTHOR
August 30, 2015 delete

Comellllll! Klu dapay kat akak, akak pandang je lah. Kiut sangat!

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 07, 2015 delete

tu la. syg nak makan hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 07, 2015 delete

tu la pasalnye Farah. comel sangat hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 07, 2015 delete

hamboi pilih kasih. hahaha

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 07, 2015 delete

eleh yeke tu SS x sampai ati nak makan? hehehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 07, 2015 delete

tu la mmg sayangnya rasa nk makan hehehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 07, 2015 delete

jgn simpan sgt cEro. bersemut karang. ANTman bawa geng attack roti comel tu hehehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 07, 2015 delete

tu la sygnye rasa nk makan benda comel cenggitu hahaha

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 07, 2015 delete

ha sampai dua kali drop komen. mmg comel sgt lettew hahaha

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 07, 2015 delete

haah Zumal tu semua roti hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 07, 2015 delete

first time org komen kata roti cute mcm tuan punya blog.
ehem~ mcm la pernah tuan blog ni cute ke idok kikiki =P

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 07, 2015 delete

tu la sbb dia kiut sgt rasa mcm x smpai ati nk mkn

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 07, 2015 delete

tu la psl nye kak. ana pon x smpai ati nk makan.

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 07, 2015 delete

kalo dah lapar sgt x pedulik dah ye dak eizz? hahaha

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 07, 2015 delete

comel mcm nani hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 07, 2015 delete

tu la pasalnye Deanna. hehehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 07, 2015 delete

air lior + air mata + air hidong semua lah meleleh skali hahaha

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 07, 2015 delete

akak Farrah memang pakar buat benda2 cecomel. cer akak buat nanti hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
September 07, 2015 delete

cute mcm ana ke mcm akak JM? hehehe

Reply
avatar