Apa Saja Pun Boleh Buat Duit...

9:30 AM 19 Comments A+ a-


  
  
Comel gila. Ini set meja kerusi daripada simen ni. Kat page-page femes ada viralkan pasal ni aritu. Rate harga kalau base pada apa yang orang share tu dalam RM800.00 kalau kat area Kelantan. Kalau luar kawasan maybe lebih lagi.

Aku dok dalam kawasan kampung. Kalau lah aku terer buat benda ni, takyah dah susah-susah orang nak beli kena p Kelantan. Mai order kat aku je kehkehkeh =P




19 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
lia ummiirfan
AUTHOR
August 19, 2015 delete

comelnyaaaa.... geram lak tengoknya.. hihi..

Reply
avatar
August 19, 2015 delete

Assalam ana,
wiindduuuuuu
lama tak terjah sini
iols bzsssss
sat2 nak komen bertingkek2 naaaa he3

Reply
avatar
khaty aiman
AUTHOR
August 19, 2015 delete

tengok buah tembikai tu sedap sangat

Reply
avatar
Farah
AUTHOR
August 19, 2015 delete

Kreatif sangat ni :D

Reply
avatar
budoxe lee
AUTHOR
August 19, 2015 delete

kreatif betul pakcik ni

Reply
avatar
August 19, 2015 delete

Cantiknya melon tu. Waaahhhh.

Reply
avatar
beat
AUTHOR
August 19, 2015 delete

kreatif...saya bleh bt gak ni.

Reply
avatar
Deanna Morni
AUTHOR
August 19, 2015 delete

hehehe....bila org rajn dan kreatif..mmg leh buat duit....

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
August 19, 2015 delete

Comelnya...Kalau letak dekat laman rumah sure nice kan?
Malangnya rumah tak ada laman. Sbb rumah flat. Hahaha

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 21, 2015 delete

haah tu la mmg comel betul. geram tengok mcm nak makan je hihi

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 21, 2015 delete

wslm kak. hehe mekaseh kak sudi singgah drop komen hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 21, 2015 delete

tu la sis. ana pon tgk buah tembikai tu rasa mcm nk telan hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 21, 2015 delete

haah Farah kreatif betul uncle ni hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 21, 2015 delete

kreatif habes. geram tengok.

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 21, 2015 delete

tu la izz. geram tengok melon tu.

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 21, 2015 delete

kalo boleh buat, boleh la buat bisnes sendiri benda ni beat.

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 21, 2015 delete

betul3. rajin + kreatif mmg leh buat duit hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
August 21, 2015 delete

comel habes kalo letak kat laman rumah. rumah flat pon boleh cEro. letak je kat laluan org tu ahaha

Reply
avatar
August 24, 2015 delete

tersangatlah kreatif!!!!

Reply
avatar