Apa Saja Pun Boleh Buat Duit...


  
  
Comel gila. Ini set meja kerusi daripada simen ni. Kat page-page femes ada viralkan pasal ni aritu. Rate harga kalau base pada apa yang orang share tu dalam RM800.00 kalau kat area Kelantan. Kalau luar kawasan maybe lebih lagi.

Aku dok dalam kawasan kampung. Kalau lah aku terer buat benda ni, takyah dah susah-susah orang nak beli kena p Kelantan. Mai order kat aku je kehkehkeh =P




19 comments:

  1. comelnyaaaa.... geram lak tengoknya.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah tu la mmg comel betul. geram tengok mcm nak makan je hihi

      Delete
  2. Assalam ana,
    wiindduuuuuu
    lama tak terjah sini
    iols bzsssss
    sat2 nak komen bertingkek2 naaaa he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm kak. hehe mekaseh kak sudi singgah drop komen hehe

      Delete
  3. tengok buah tembikai tu sedap sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la sis. ana pon tgk buah tembikai tu rasa mcm nk telan hehe

      Delete
  4. Replies
    1. haah Farah kreatif betul uncle ni hehe

      Delete
  5. Replies
    1. kreatif habes. geram tengok.

      Delete
  6. Cantiknya melon tu. Waaahhhh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la izz. geram tengok melon tu.

      Delete
  7. kreatif...saya bleh bt gak ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo boleh buat, boleh la buat bisnes sendiri benda ni beat.

      Delete
  8. hehehe....bila org rajn dan kreatif..mmg leh buat duit....

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul3. rajin + kreatif mmg leh buat duit hehe

      Delete
  9. Comelnya...Kalau letak dekat laman rumah sure nice kan?
    Malangnya rumah tak ada laman. Sbb rumah flat. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel habes kalo letak kat laman rumah. rumah flat pon boleh cEro. letak je kat laluan org tu ahaha

      Delete