August DIY Project : Crayon Candle


Kalerful gila crayon candle ni. Macam best pulak kalau buat benda ni hehehe. Kalau rajin nak buat dengan adik-adik pelanggan setia tapi macam leceh pulak nak buat kat ofis sebab melibatkan api untuk cairkan crayon tu.. Kang tak pasal-pasal pulak smoke detector dalam ofis aku menjerit. Satu kampung datang kang ingatkan ofis terbakar huhuhu.

Kena tukar plan la nampaknye. Buat kat rumah aje la. Tunggu anak buah yang kenit tu balik cuti. Ajak dia buat benda ni lah nanti =P


17 comments:

  1. cantik.. cantik sangat.. tapi cuma rajin atau malas nak buat jer...

    ReplyDelete
  2. Cantik tapi cam renyah plak nk m'buatnyer.....

    ReplyDelete
  3. mcm nak buat jerr hihihi

    tp takdok crayon lah pulak. nak pi beli lh yg murah2 haha

    ReplyDelete
  4. mcm nak buat jerr hihihi

    tp takdok crayon lah pulak. nak pi beli lh yg murah2 haha

    ReplyDelete
  5. Sayang laa pulak dengan krayon yg lawa tu...hehehe

    ReplyDelete
  6. All I can say is WOW! Haha. Nanti dah buat tu jangan lupa share. Nak tengok.

    ReplyDelete
  7. waaaa...chanteknyerr.....warna warni hihi

    ReplyDelete
  8. Cantiknya... macam nak buat juga. Hehe ^-^

    ReplyDelete
  9. Siyesly comel gillew gillew !!

    Test jap. Haha
    [img]http://2.bp.blogspot.com/-p22pl0O69ZE/T8MolRA5_VI/AAAAAAAACMU/Rcs-OKiH1WA/s1600/COMEL-PINK.png[/img]

    ReplyDelete
  10. Alahai, berkenannya akak tengok!

    ReplyDelete
  11. try lah ana...nanti share dengan kami hasilnya

    ReplyDelete