August DIY Project : Crayon Candle

11:30 AM 17 Comments A+ a-


Kalerful gila crayon candle ni. Macam best pulak kalau buat benda ni hehehe. Kalau rajin nak buat dengan adik-adik pelanggan setia tapi macam leceh pulak nak buat kat ofis sebab melibatkan api untuk cairkan crayon tu.. Kang tak pasal-pasal pulak smoke detector dalam ofis aku menjerit. Satu kampung datang kang ingatkan ofis terbakar huhuhu.

Kena tukar plan la nampaknye. Buat kat rumah aje la. Tunggu anak buah yang kenit tu balik cuti. Ajak dia buat benda ni lah nanti =P


17 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
beat
AUTHOR
August 25, 2015 delete

cool creative diy!

Reply
avatar
dorsett pink
AUTHOR
August 25, 2015 delete

cantik.. cantik sangat.. tapi cuma rajin atau malas nak buat jer...

Reply
avatar
Cikna
AUTHOR
August 25, 2015 delete

Cantik tapi cam renyah plak nk m'buatnyer.....

Reply
avatar
Anak IbuAyah
AUTHOR
August 25, 2015 delete

mcm nak buat jerr hihihi

tp takdok crayon lah pulak. nak pi beli lh yg murah2 haha

Reply
avatar
Anak IbuAyah
AUTHOR
August 25, 2015 delete

mcm nak buat jerr hihihi

tp takdok crayon lah pulak. nak pi beli lh yg murah2 haha

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
August 26, 2015 delete

Sayang laa pulak dengan krayon yg lawa tu...hehehe

Reply
avatar
August 26, 2015 delete

waahhh..cntik ...

Reply
avatar
August 26, 2015 delete

All I can say is WOW! Haha. Nanti dah buat tu jangan lupa share. Nak tengok.

Reply
avatar
Deanna Morni
AUTHOR
August 26, 2015 delete

waaaa...chanteknyerr.....warna warni hihi

Reply
avatar
Dunia Zumal
AUTHOR
August 26, 2015 delete

Cantiknya... macam nak buat juga. Hehe ^-^

Reply
avatar
August 27, 2015 delete

Siyesly comel gillew gillew !!

Test jap. Haha
[img]http://2.bp.blogspot.com/-p22pl0O69ZE/T8MolRA5_VI/AAAAAAAACMU/Rcs-OKiH1WA/s1600/COMEL-PINK.png[/img]

Reply
avatar
Farrah MF
AUTHOR
August 30, 2015 delete

Alahai, berkenannya akak tengok!

Reply
avatar
August 30, 2015 delete

cantik sangat candles tu.

Reply
avatar
Jari Manis
AUTHOR
September 02, 2015 delete

try lah ana...nanti share dengan kami hasilnya

Reply
avatar