August DIY Project : Papercup

11:30 PM 17 Comments A+ a-

     

Comel-comel pulak papercup craft nih. Last buat program dengan bebudak sekolah masa cuti bulan Jun haritu. Itu pun masa tu aku tak dapat fully commit sebabnya ada kekangan yang membataskan aku untuk join aktiviti cuti sekolah masa tu.

Harap-harap untuk bulan ogos ni sempatlah curi masa untuk buat aktiviti dengan adik-adik yang setia jadi peserta setiap kali aku organize aktiviti untuk dorang. 

Seminggu dua ni agak sibuk ke sana sini. Banyak program luar. Memandangkan bulan Ramadhan tadi banyak program yang di postpon ke bulan ni, jadi bulan ni tercungap-cungap sikitlah terkejar sana sini. Maklumlah kuli-kuli memang cenggini la kehkehkeh


17 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
August 13, 2015 delete

Alolo..comel2 Nampak papercup tu..kak wana suka tengok en. sotong dan ikan paus tu..

Reply
avatar
Hanis Amanina
AUTHOR
August 14, 2015 delete

mak saya mesti suka benda2 camni. lagi best bila buat dalam pendidikan seni kat sekolah :D

hanisamanina.com

Reply
avatar
Zyra Roxx
AUTHOR
August 14, 2015 delete

hahahah gua pun nak join lah kalau cenggini :3

Reply
avatar
August 14, 2015 delete

ololoo comel semuanya..

Reply
avatar
BudakVanilla
AUTHOR
August 14, 2015 delete

comelnya. boleh hias bilik guna cups tu. hehehe :D

Reply
avatar
dorsett pink
AUTHOR
August 14, 2015 delete

wahh! comey Nye.. nanti nak try buat lah denga anak

Reply
avatar
Dunia Zumal
AUTHOR
August 14, 2015 delete

Wah comel sangat, rasa macam nak buat laa...

Reply
avatar
Ezy Loy
AUTHOR
August 14, 2015 delete

comel giler!
saye xkreatif.. kalo wat mesti xcomel jdnyee... hihi

Reply
avatar
Farhana Jafri
AUTHOR
August 14, 2015 delete

comelnya DIY ni! Tak pernah nampak lagi DIY guna papercup.

Reply
avatar
Nurul Husna
AUTHOR
August 14, 2015 delete

comelnye lahai...kalau sy yg buat ni mmg tak de rupe la jwbnye...

Reply
avatar
cEro
AUTHOR
August 15, 2015 delete

Kenapa waktu aku sekolah dulu tak ada siapa nak buatkan aku macam ni?
Wahahahaha

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
August 15, 2015 delete

Kreatif sangat ni :D

Reply
avatar
August 15, 2015 delete

comelnya yang whale tu XD

Reply
avatar
Cik Nadyya
AUTHOR
August 16, 2015 delete

fuhhh kreatif.. comel2 :)

Reply
avatar
August 16, 2015 delete

Bdk2 skrg ngadap gajet je... jrg jumpa yg dok ralit buat craft sebegini

Reply
avatar
Cik Mimie
AUTHOR
August 17, 2015 delete

comel sangat2!! :) suka2..

Reply
avatar
August 19, 2015 delete

Assalam ana,
oohoii
tangan kena kretip ni
kalo akak kaaaa
failed he3

Reply
avatar