Awesome Avengers : Part 1


Sempena bulan Syawal kalini, aku dengan bangganya mempersembahkan beberapa komentator tegar yang sudi singgah kat blog ni sepanjang bulan Julai yang lepas. Aku tiba-tiba dapat aura rajin sikit jadi beberapa insan yang terpilih pada bulan Julai lepas, boleh lah tuntut hadiah kat kaunter X nanti kehkehkeh 

Insan terpilih yang pertama : Syazana 

Aku dah agak lama kenal Syazana ni sejak awal-awal berblog dulu-dulu. Pastu lama dia tersenyap dek kerana kebizian dengan kerjaan harian tapi sekarang dah nampak aktif semula hehehe. Entry-entry syazana baru-baru ni ada cerita pasal pameran Transformers kat Penang dan jugak pasal Maggie Ketam kat Ipoh. Ater kalo ghase teringin nak menghase maggie ketam kat Ipoh nu, roger aje la deme ni ye. InshaAllah tak kecewa mengkome semue ye hehehe =P

Insan terpilih kedua : Kak Farah 

Kak Farah ni pulak jenis rajin orangnye. Kat blog (Tower) die aje pun dah ade macam-macam tutorial. Resepi masak ade. Cara DIY gift card ade. Pastu chord guitar pon hade! Engko hade?? Kalau masuk aje ke Tower Kak Farah ni memang tak menyesal. Ade aje sesuatu yang mengkome akan dapat. Kalo tak caye, ater pegile terjah sendiri kehkehkeh

Insan terpilih ketiga : Embak Jambu Es Es

Ini orang udah enggak perlu diperkenalkan lagi. Rata-rata pengunjung blog guwe ni udah kenal juga sama embak ini. Si dia ini, kalau menulis entry nya enggak buat orang tertawa, naahhh makanya harus di check tu kadar denyut nadi tu karna dikhuatiri ada wayar tersimpul kali . Kalo mau tawu lebih, ayuh langsung ketik aja di nama Embak Jambu Es Es atas sana  =P

Adehh terbelit lidah. Udah kaya orang seberang bunyiknya. hahaha. Ya ampunnnnnnn kenapa lidah guwe jadi segini ya? Stop sini dulu ah. Nanti sambung lagi Part Two nya hehehe





18 Lovenote(S):

  1. Gituuu. Pakai loghat Indonesia entri kali ni :D

    ReplyDelete
  2. Nanti nak terjah blog mereka ^-^

    ReplyDelete
  3. Hikhik merasa akak jadi avengers kat sini. Idok le teman ni rajin mane,..
    Nway, thanks so much, Ana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena carik costume laa pehni farrah hahhaha

      Delete
  4. Hahaha bab Mbak Jambu tu memang betul! Klu baca tak de expression, tak gelak, tak sedey,...kena check la takut ada wayar yg short ;)

    ReplyDelete
  5. hehehhe....mbak SS emangnya lucu gitew...bikin kita gelak sambil sakit perut....hahahha

    ReplyDelete
  6. adussss!!! ngaapaaaa ngapaaaaa nama gueee di sini.... ha ha ha... hadoi laaaa Cik Ana... Loveeeee uuuuuu laaaaaa! Bikin hati, jantung, limpa, peparu dan dua bijik ovari gueee bergetarrrrr!!! kah kah kah...

    ReplyDelete
  7. Blog Cikgu Ceketed mmg terbaik jadi rujukan craft dan masak! highly recomended!

    ReplyDelete
  8. as blogger we support each others!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm pernah dgr je statement ni kih kih kih

      Delete
  9. semua kita kenal. hehehe. tp dah stop kejap singgah blog SS. cerita panjang. x syok la kalau baca sekali lalu. kena ada feel baca. in shaa ALLAH lepas abes final year nk singgah

    ReplyDelete
  10. dak syazana tu mcm kenal.. haha

    ReplyDelete
  11. Wahh...lama x singgah sini rupa-rupanya kawan gue ada di sini..cikgu ceketed dan mbak jambu

    ReplyDelete
  12. Yg ni plak x knl embak jambu je

    ReplyDelete
  13. Kenal mereka semua ini :)

    ReplyDelete
  14. suka lepak dekat Tower Kak Farrah..macam2 ada..hehehe :)

    ReplyDelete
  15. Mbak ss ini emang keren bangat gue bilang sama lue...hahaha

    ReplyDelete
  16. Assalam ana,
    haaaaaaaa
    nak kena terjah niiii

    pssstt : sob3 dah lama tak jadi pengomen tegar disini sob3

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Anamizu