Awesome Avengers : Part 1

11:30 AM 18 Comments A+ a-


Sempena bulan Syawal kalini, aku dengan bangganya mempersembahkan beberapa komentator tegar yang sudi singgah kat blog ni sepanjang bulan Julai yang lepas. Aku tiba-tiba dapat aura rajin sikit jadi beberapa insan yang terpilih pada bulan Julai lepas, boleh lah tuntut hadiah kat kaunter X nanti kehkehkeh 

Insan terpilih yang pertama : Syazana 

Aku dah agak lama kenal Syazana ni sejak awal-awal berblog dulu-dulu. Pastu lama dia tersenyap dek kerana kebizian dengan kerjaan harian tapi sekarang dah nampak aktif semula hehehe. Entry-entry syazana baru-baru ni ada cerita pasal pameran Transformers kat Penang dan jugak pasal Maggie Ketam kat Ipoh. Ater kalo ghase teringin nak menghase maggie ketam kat Ipoh nu, roger aje la deme ni ye. InshaAllah tak kecewa mengkome semue ye hehehe =P

Insan terpilih kedua : Kak Farah 

Kak Farah ni pulak jenis rajin orangnye. Kat blog (Tower) die aje pun dah ade macam-macam tutorial. Resepi masak ade. Cara DIY gift card ade. Pastu chord guitar pon hade! Engko hade?? Kalau masuk aje ke Tower Kak Farah ni memang tak menyesal. Ade aje sesuatu yang mengkome akan dapat. Kalo tak caye, ater pegile terjah sendiri kehkehkeh

Insan terpilih ketiga : Embak Jambu Es Es

Ini orang udah enggak perlu diperkenalkan lagi. Rata-rata pengunjung blog guwe ni udah kenal juga sama embak ini. Si dia ini, kalau menulis entry nya enggak buat orang tertawa, naahhh makanya harus di check tu kadar denyut nadi tu karna dikhuatiri ada wayar tersimpul kali . Kalo mau tawu lebih, ayuh langsung ketik aja di nama Embak Jambu Es Es atas sana  =P

Adehh terbelit lidah. Udah kaya orang seberang bunyiknya. hahaha. Ya ampunnnnnnn kenapa lidah guwe jadi segini ya? Stop sini dulu ah. Nanti sambung lagi Part Two nya hehehe





18 Lovenote(S)

Write Lovenote(S)
Farah
AUTHOR
August 06, 2015 delete

Gituuu. Pakai loghat Indonesia entri kali ni :D

Reply
avatar
Dunia Zumal
AUTHOR
August 06, 2015 delete

Nanti nak terjah blog mereka ^-^

Reply
avatar
Farrah MF
AUTHOR
August 07, 2015 delete

Hikhik merasa akak jadi avengers kat sini. Idok le teman ni rajin mane,..
Nway, thanks so much, Ana :)

Reply
avatar
Farrah MF
AUTHOR
August 07, 2015 delete

Hahaha bab Mbak Jambu tu memang betul! Klu baca tak de expression, tak gelak, tak sedey,...kena check la takut ada wayar yg short ;)

Reply
avatar
Deanna Morni
AUTHOR
August 07, 2015 delete

kena carik costume laa pehni farrah hahhaha

Reply
avatar
Deanna Morni
AUTHOR
August 07, 2015 delete

hehehhe....mbak SS emangnya lucu gitew...bikin kita gelak sambil sakit perut....hahahha

Reply
avatar
August 07, 2015 delete

adussss!!! ngaapaaaa ngapaaaaa nama gueee di sini.... ha ha ha... hadoi laaaa Cik Ana... Loveeeee uuuuuu laaaaaa! Bikin hati, jantung, limpa, peparu dan dua bijik ovari gueee bergetarrrrr!!! kah kah kah...

Reply
avatar
August 07, 2015 delete

Blog Cikgu Ceketed mmg terbaik jadi rujukan craft dan masak! highly recomended!

Reply
avatar
August 07, 2015 delete

as blogger we support each others!

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
August 07, 2015 delete

semua kita kenal. hehehe. tp dah stop kejap singgah blog SS. cerita panjang. x syok la kalau baca sekali lalu. kena ada feel baca. in shaa ALLAH lepas abes final year nk singgah

Reply
avatar
Ezy Loy
AUTHOR
August 09, 2015 delete

dak syazana tu mcm kenal.. haha

Reply
avatar
Jari Manis
AUTHOR
August 13, 2015 delete

mcm pernah dgr je statement ni kih kih kih

Reply
avatar
Jari Manis
AUTHOR
August 13, 2015 delete

Wahh...lama x singgah sini rupa-rupanya kawan gue ada di sini..cikgu ceketed dan mbak jambu

Reply
avatar
August 16, 2015 delete

Yg ni plak x knl embak jambu je

Reply
avatar
Cik Mimie
AUTHOR
August 17, 2015 delete

Kenal mereka semua ini :)

Reply
avatar
Cik Mimie
AUTHOR
August 17, 2015 delete

suka lepak dekat Tower Kak Farrah..macam2 ada..hehehe :)

Reply
avatar
Cik Mimie
AUTHOR
August 17, 2015 delete

Mbak ss ini emang keren bangat gue bilang sama lue...hahaha

Reply
avatar
August 19, 2015 delete

Assalam ana,
haaaaaaaa
nak kena terjah niiii

pssstt : sob3 dah lama tak jadi pengomen tegar disini sob3

Reply
avatar